کد خبر:۱۲۴۹۱۹۴
در نشست خبری؛
بقایی: لغو تحریمها باید موثر و نتیجه بخش باشد؛ باید تضمینهایی وجود داشته باشد + فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد: لغو تحریمها باید مؤثر و نتیجهبخش باشد و تضمینهایی برای اجرای تعهدات طرف مقابل ضروری است.
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری دانشجو، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری خود اظهار داشت: «نگاه ما در مورد لغو تحریمها رو به جلو است، ولی با کولهباری از تجارب و پندآموزیهای گذشته. ما حتماً از تجارب گذشته درس خواهیم گرفت.»
وی افزود: «حتماً باید لغو تحریمها مؤثر و نتیجهبخش باشد؛ بنابراین این موضوع بهطور کامل مدنظر خواهد بود که اگر طرف مقابل تعهدی در رابطه با رفع تحریمها انجام میدهد، صرفاً یک بیان و یک قول ادعایی نباشد. باید حتماً تضمینهایی در رابطه با اجرای تعهدات وجود داشته باشد.»
بقایی همچنین تصریح کرد: «موضوع تضمین، بهویژه با توجه به سوابق بدعهدیهای گذشته، موضوعی بسیار مهم است. با در نظر گرفتن همه این عوامل و نکات، تیم مذاکراتی کار را پیش خواهد برد.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰